Massage hos Helande källan

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att alla mina fina läsare mår bra och att ni har haft en bra vecka nu på jobbet eller i skolan. Själv så har den varit produktiv och oerhört roligt, vilket känns hur bra som helst. Här i mitt inlägg idag så ville jag skriva lite kort om det här med massage och även healing för er som, precis som jag, befinner er i Kungsbacka eller i Mölndal och Mölnlycke med omnejd.

Som många av er redan vet om så nämnde jag ju detta i ett annat inlägg, att jag alltså själv hade börjat gå på massage hos en ny tjej och att jag dessutom hade testat på det här med healing, och då var det så oerhört många av er som också befinner er i närliggande områden som ville veta vart jag tyckte att man skulle vända sig då man var intresserad av den här sortens behandlingar. Numera så vänder jag mig till en tjej vid namn Melinda Johansson och hon har ett företag som heter Helande källan. Hos Helande källan så kan man bland annat då alltså få hjälp genom healing eller så kan man få en rad olika sorters massage och hon är verkligen superduktig på allt det som hon erbjuder. Jag har börjat gå hos henne regelbundet nu och kan glatt säga att det har gjort en oerhört stor skillnad för mig och min vardag. Hur som helst så tycker jag absolut att hon är värd att kika på ifall det nu är så att ni exempelvis befinner er i Kungsbacka, Mölndal eller Mölnlycke med omnejd och är intresserade av att testa på healing eller olika massagebehandlingar. Det handlar ju verkligen om att hitta det som passar just dig och det är det som jag känner att jag har lyckats göra hos Helande källan!

Du gillar kanske också...