Bokat tid för kiropraktik

Hej på er!

Jag gjorde för några veckor sedan en obekväm upptäckt när jag var ute och spelade lite fotboll med mina kompisar. Efter några minuter på planen så började min syn försämras och jag började känna mig väldigt yr. Därför satte jag mig ner för att vila lite sen gick det över och jag tänkte inte mer på det, men nu hände det igen och den här gången tog det lite längre tid innan det försvann. För att få bort det här besväret har jag nu bokat tid för kiropraktik i Karlskrona, det ska tydligen kunna hjälpa mot yrsel. Jag har tidigare gått på kiropraktik för att jag hade lite problem med mitt bäckenben så jag har höga förväntningar på att det kommer fungera även denna gången även fast det är två helt olika platser på kroppen.

Det som var mest obehagligt var hur synen påverkades av yrseln, helt plötsligt så blev allting suddigt och det var som att det låg någon dimma framför mig. Jag har aldrig tidigare haft några problem med synen och då har jag ändå gjort en hel del syntester genom åren. På jobbet i Karlskrona har vi frekventa hälsoundersökningar där vi testar synen och jag har alla rätt varje gång, därför blir det lite skrämmande när man drabbas av någon form av temporärt synfel. Jag är väl medveten om att det inte är något fel på mina ögon utan att det är sinnessystemen som ger mig yrsel och som i sin tur påverkar synen. Ett tag såg jag flera fotbollar så när jag sköt var det åtminstone en av de bollarna som gick i mål, synd bara att det inte var den bollen som alla andra såg. Men med lite kiropraktik så är nog detta ett minne blott, jag håller tummarna på det i alla fall.  

Du gillar kanske också...