Nu har jag provat på healing

Som antagligen rätt så många av er redan vet vid det här laget, så brukar jag ju väldigt ofta skriva om saker och ting här på bloggen som har att göra med hälsa och nyligen så nämnde jag ju även att jag ville prova på det här med healing här i Uppsala då jag verkligen kände att det kunde vara någonting för mig. Hur som helst, så var det ju dock oerhört många av er läsare som också befinner er här omkring som då hörde av sig efter det här inlägget lades ut och ville att jag skulle uppdatera er vid ett senare tillfälle ifall det nu var så att jag hittade någon som jag tyckte var värd att rekommendera just när det kommer till healing och eftersom att jag verkligen kände att jag hittade rätt med den person som jag fann och till slut valde att vända mig till, så är det precis detta som jag hade tänkt att jag skulle dela med mig av här idag. Hon heter inget annat än Helene Lilja och hon erbjuder då alltså bland annat healing och lite andra tjänster. Jag tycker verkligen att hon är superduktig och engagerad när det kommer till det som hon gör och jag har faktiskt kunnat känna av en rätt så stor skillnad efter att jag har fått hennes hjälp. I och med detta, så är det därför till just Helene Lilja som jag varmt kan rekommendera att ni vänder er ifall det nu är så att ni är intresserade av detta och jag hoppas verkligen på att det här kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för alla er som nu då var intresserade av detta. I vilket fall som helst, så ska jag nu inte tjata på så mycket mer om detta!

Du gillar kanske också...