En idrottsmassage hjälpte mig!

Hej på er. Ni vet hur mycket jag älskar friidrott och att den sporten är mitt liv. Jag har vart aktiv inom friidrott sedan jag var åtta år, så det borde vara ca 17 år sedan jag började. Jag har alltid gillat allt inom friidrott men har fokuserat mestadels på längdhopp och alltid vart bra på det, men nu har det gått utför… Jag har inte förstått vad det är som har försämrat min insats förrän jag hittade ett företag som erbjöd massage i Hörby där jag bor. Min tanke var att gå dit och få en avslappnade massage men massören tyckte att jag borde ta en idrottsmassage istället eftersom jag berättade att jag sportade mycket. Hon berättade att eftersom jag har sportat så pass mycket från en ung ålder och aldrig riktigt stretchat ordentligt kan det vara så att musklerna ger sig. Som hon sa, för att vara friidrottare är jag väldigt stel i mina muskler och leder men jag visste inte att det kunde påverka min prestation så mycket. Jag har aldrig vart så noga med att stretcha och det är inget som min coach har pratat om så mycket heller, men sedan jag fick min massage i Hörby har jag förstått hur viktigt det faktiskt är.

Jag tycker att det var väldigt tur att jag gick ditt av en slump och fick hjälp med mina stela leder och muskler. Det har gått ca fyra veckor sedan jag tog den massagen och jag har sett resultat då jag har börjat stretcha regelbundet också. Så efter varje friidrottspass stretchar jag i 20 min och varje torsdag går jag och tar en massage i Hörby. Jag kommer fortsätta uppdatera er om resultatet blir bättre. Men till dess får ni ha det så bra! Hörs snart. 

Du gillar kanske också...