En härlig thaimassage

Tjenare, tjenare, snart är det äntligen helg och en massa tid att hitta på roliga saker. Själv ska jag gå på en thaimassage i Växjö hos företaget Minnys Thaimassage & Spa, där jag tidigare fått massage som gett otroliga effekter. Berätta gärna för mig vad ni ska hitta på i helgen.

Som sagt ska jag gå på thaimassage i Växjö, det är något jag gjort flertal gånger förut och jag älskar det, det är varför jag fortsatt att vara kund hos det här företaget. Min första massage var för ett par månader sen och anledningen till det var för att jag hade haft en ihållande muskelsmärta som även gav mig lite muskelryckningar. Att jag vände mig till just det här företaget var för att jag fått rekommendationer av vänner som varit riktigt nöjda efter sin thaimassage i Växjö. Även jag blev riktigt nöjd efter mitt första besök, jag blev väl bemött av personalen som gjorde allt för att mitt besök skulle bli unikt. Massören fokuserade på de ställen där jag hade ont för att kunna ge mig största effekt av min massage, vilket ledde till att de ställen där jag hade haft muskelsmärta och muskelryckningar fick lite extra omtanke. Efter behandlingen märkte jag att smärtan hade minskat och att jag inte hade lika mycket muskelryckningar, detta gjorde att jag valde att återvända för att bli helt fri från smärtan. Idag har jag inte alls samma smärta men fortsätter ändå att gå på thaimassage i Växjö för jag tycker att det gör väl för mitt mående och min hälsa i allmänhet, dessutom är det ju väldigt skönt att få massage lite då och då. 

Du gillar kanske också...